Ihanien linkinvaihtolaisteni esittely!

Hei! Linkinvaihto tarkoittaa siis sitä, että kaksi blogaajaa ovat sopineet, että molempien blogeista löytyy linkki toisen blogiin. Näin blogien välillä pystyy surffailemaan vaivatta ja löytämään aivan uusiakin tuttavuuksia.

Jos haluat kanssani linkinvaihtoon, älä jää epäröimään, vaan kysy rohkeasti kommenteissa tai ota minuun vaikka Wattpadin kautta yhteyttä! Yleensä hyväksyn linkinvaihtopyynnöt, mutta jos blogisi on aivan uusi tai ei kovin laadukas, saatan kieltäytyä. Ei kuitenkaan kannata lannistua, jos kieltäydynkin – saatan ottaa blogisi linkkikseen sitten vaikka myöhemmässä vaiheessa!

Tällä sivulla kerron vähän tarkempia tietoja omista linkinvaihtolaisistani. Tällaisen linkinvaihtolaisten esittelyn on ilmeisesti alun perin keksinyt Ester Olipa kerran – Esterin tarinoita -blogista,(hänen bloginsa on muuten aivan ihana!) mutta monet muutkin ovat hänen jälkeensä tehneet tällaisia. Toivon, että ketään ei haittaa, jos teen tällaisen:)

 

 

Tarinaplaneetta

Ylläpitäjä(t): Taco sekä NEKKU

Suosikkipostaukseni blogista: Juhannus-spessu 2022

Ensimmäinen postaus julkaistu: 11.4. 2020

Kaksin aina kaunihimpi, kuuluu vanha suomalainen sananlasku. Se taitaa osua kohdalleen kuin napitettu Tarinaplaneetan kanssa. Ihmettelen usein, miten Tarinaplaneetalle voi päivittyä niin usein niin laadukasta sisältöä, mutta ehkä se johtuukin siitä, että blogilla on kaksi ylläpitäjää, jotka omistavat varmasti rutkasti aikaa TP:lle. Ylläpitäjien intohimoisuuden bloginsa pitämiseen huomaa myös siitä, että TP on ollut pystyssä yli kaksi vuotta, ja sieltä löytyy oikeastaan KAIKKI! Peruspostausten lisäksi Tarinaplaneetta on pullollaan esittelyitä, kuvapostauksia ja lyhytarinoita puhumattakaan spesiaaleista ja kilpailuista! Erittäin vahva suositukseni tälle blogille!

Annin tarinablogi

Ylläpitäjä(t):
Anni

Suosikkipostaukseni blogista: Kesämuistoja ja rakkautta, Joutsenen sulka, Sanasiruja ja Verhon takainen maailma -jatkotarina (tästäkin jouduin karsimaan liian monta pois🙈)

Ensimmäinen postaus julkaistu: 16.3. 2021

RakastanrakastanRAKASTAN!💙 Annin tarinablogi pääsee ehdottomasti suosikkiblogieni top 3:een – se on niin hyvä, että en oikeastaan edes keksimällä keksisi siitä mitään vikaa. Anni on yksi lahjakkaimmista kirjoittajista jotka tunnen, ja olenkin erittäin iloinen, että hän on perustanut blogin, jota lukiessaan muut eivät voi kuin lumoutua hänen kirjoitustaidoistaan. Vaikka vanhoihinkaan tarinoihin ei hevillä kyllästyisi, uutta sisältöä tulee usein – muutaman päivän välein! Eikä siinä vielä kaikki, Annin tarinablogin ulkoasukin on aivan IHANA (sininen<3).

Tarina-akatemia

Ylläpitäjä(t): Oona ja Aino

Suosikkipostaukseni blogista: Quattuor Elementis

Ensimmäinen postaus julkaistu: 27.11. 2021

Tarina-akatemiaa ylläpiti ennen pelkkä Oona, mutta nykyään ylläpitäjäksi on ylennetty myös Aino. Minusta se oli erittäin hyvä ratkaisu, sillä nyt ihania postauksia julkaistaan vain entistä tiheämmin. Suurin osa postauksista on tarinoita tai runoja, mutta kyllä muutakin, kuten esittelyitä ja tarinaideoita, löytyy. Yksi Tarina-akatemian suurimmista erikoisuuksista on se, että sieltä löytyy tarinoita myös englannin kielellä. Jos siis haluat kartuttaa kielitaitoasi, voi Tarina-akatemian postausten lueskelu olla helppo ja hauska tapa siihen uuden kielen alkumetreillä!

Linnean tarinapaja

Ylläpitäjä(t): Linnea eli Lini

Suosikkipostaukseni blogista: Minä vastaan marraskuu ja Me kaksi

Ensimmäinen postaus julkaistu: 27.12. 2021

Olen AIVAN JÄRJETTÖMÄN innoissani, että olen saanut Linnean tarinapajan taas linkinvaihtolaisiini, sillä linkinvaihtolaislistani ei tuntunut kokonaiselta ilman sitä. Ihan ensiksi, jääpä tuijottamaan Linnean tarinapajan ulkonäköä ihan kotvaksi. Voit tuskin väittää, ettei silmä lepäisi: blogin ulkonäkö on vain niin esteettinen, väreiltään yhteen sointuva ja niin – Linneaa. Kaiken lisäksi Linnea on käsittämättömän taitava kirjoittamaaan, ja hän omaa aivan ihanan ja persoonallisen kirjoitustyylin. Jos et ole koskaan lukenut Linnean kirjoittamaa tekstiä, olet jäänyt paljosta paitsi, voin vannoa. Ja onhan Linnea aivan ihana ihminenkin ja minulle todella tärkeä 💛 (Vaikka meillä ei enää ole pinkkiä sydäntä……..)